Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering


Den store dag - kærlighedsfest - bryllupsdag - kært barn har mange navne!Det er jeres store dag, derfor er det også vigtigt at I gør jer nogle tanker om hvilke billeder I ønsker, hvor I vil have taget billederne og hvor længe I vil have en fotograf med.


Det er vigtigt for mig at brudeparret kan være sig selv når der skal tages bryllupsbillederne samt jeg kender jeres tanker og ønsker for dagen. Derfor vil jeg også altid have et møde 1 til 2 uges tid inden brylluppet, hvor I fortæller mig tidsplanen, ønsker for dagens fotografering, adresse/adresser for dagen og gerne viser mig eksempler på, hvad netop I ønsker af billeder. Jeg skal nok have lidt inspiration med også, for at jeg kan få 100% indblik i jeres smag og gøre mit ypperste til at tage de mest perfekte billeder til netop jer! 


Ingen må nogensinde være i tvivl - jeg elsker bryllupper! Uanset om jeg får lov at være med hele dagen eller blot tage bryllupsbillederne af brudeparret, så smiler jeg hele vejen igennem og for mig er det en kæmpe ære at få lov at forevige jeres store dag!


Jeg blev selv gift i juni 2019, har jeg efterfølgende fået et anderledes syn på bryllupsfotografering. Jeg ved hvad jeg selv ville have fra mit eget bryllup og derfor kan jeg drage min erfaring ind over mit arbejde ved bryllupper. Dette ser jeg blot som en kæmpe fordel. Når I vælger at bruge Skov Foto til at forevige jeres store dag kan I forvente kvalitet, personlighed og masser af kærlighed i billederne.


I kan forvente maks 10 dages leveringstid, oftest hurtigere (i højsæson max 14 dage).


I vil få de digitale billeder i fuld størrelse uden logo til fremkaldelser, fotobog, takkekort eller lign. 


Da ingen brudepar eller bryllupper er ens, findes der heller ikke kun et tilbud. Jeg vil meget gerne lave et personligt tilbud til netop jer. 
Send mig en mail på sabine@skovfoto.com med overskriften "Bryllup" samt dato og skriv i mailen om I har gjort jer nogle tanker og ønsker for dagen samt hvorhenne i verden I skal giftes! ;-) Så vender jeg tilbage med et tilbud til jer. 

Tidligere fotograferede brudepar


I løbet af de sidste par år, har jeg efterhånden haft mange skønne bryllupper. 
Her er et udpluk af nogle af brudeparrene.