Betingelser

Handelsbetingelser


Betaling skal ske via mobilepay til 2621 4551 (Sabine Skov) eller kontant ved endt fotografering. Der skal betales depositum på minimum 200 kr. ved booking, uanset fotografering. Stævnefotografering skal altid betales inden man rider på banen.

Alle priser er inkl. 25% moms.


Levering af de købte digitale billeder sker via "WeTransfer", hvor man får et link til download. Billederne leveres i fuld opløsning. Fra man har fået mailen med linket, så har 7 dage til at downloade og gemme billederne, før de bliver slettet i skyen. Hvis billederne skal gensendes koster det et administrationsgebyr på 35 kr.
Alle digitale billeder leveres senest 10 hverdage efter fotograferingen.


Prøvebillederne må ikke gemmes, kopieres eller lign. Overholdes dette ikke af privatpersoner, faktureres det fulde beløb x2 (298 kr. pr. billede) + administrationsgebyr (35 kr.). Overholdes dette ikke af virksomheder, faktureres det fulde frikøbsbeløb til virksomheden (1500 kr. pr. billede) + administrationsgebyr (35kr.).

Rettighederne på alle billeder tilhører Skov Foto og kan ikke videregives.

Offentliggørelse af købte billeder på de sociale medier, herunder privat Facebook og Instagram, er tilladt,. Det skal altid nævnes at billederne er taget af Skov Foto når de bliver offentliggjort. Det er ikke tilladt at bruge billederne i egen markedsføring uden skriftlig tilladelse. Det er ej heller tilladt at give rettighederne videre til billederne, til f.eks. virksomheder. Ophavsrettighederne ligger ene og alene hos Skov Foto, uanset om man har købt billederne.

Ønskes et eller flere af de købte billeder brugt i en avis eller lign. så send en mail og så finder vi ud af det.


Fortrydelsesretten frafalder i det øjeblik arbejdet er påbegyndt. Hvis man modtager billeder, som ikke svarer til den lovede kvalitet, skal man hurtigst gøre fotografen opmærksom på dette på mail.


Når du køber fremkaldelser eller digitale billeder hos Skov Foto, accepterer du ovenstående handelsbetingelser.
Ved spørgsmål, send mig en mail på sabine@skovfoto.com.