Om Skov Foto

Hvem er Skov Foto?


Skov Foto er i dag mere end blot fotografering.

D. 1. november 2017 blev startskuddet sat til at jeg blev fuldtidsselvstændig som freelance fotograf og med kontorassistance i baghånden.


Kort profil af fotografen:


Mit navn er Sabine Skov, jeg er 28 år gammel og bor ved Silkeborg sammen med min mand og vores søn på en gård på landet.

Jeg har en studentereksamen fra HHX, hvor jeg blev færdig i 2013 på Glamsbjerg Handelsgymnasium. I juni 2015 blev jeg færdiguddannet markedsføringsøkonom med økonomi speciale på Erhvervsakadamiet Dania i Randers.

D. 31. oktober 2017 blev jeg færdiguddannet kontorassistent hos Jørgen Laursen A/S.


Jeg er hestepige, jeg begyndte allerede til ridning som 4 årig på Rideklubben Birken ved Skals. Allerede som 12 årig fik jeg min første fjordhest, og har siden haft nogle stykker. I dag har jeg en 6 års fjordhest samt 1 års plag, også fjordhest, de bringer så meget glæde i hverdagen. Jeg har desværre også mistet hest - og derfor kender jeg smerten bag at miste.


Faktisk var det min søster og jeg der startede vores fritidsfotografering op for rigtig mange år siden - hun er sidenhen gået andre veje.

Siden har det bidt sig bedre og bedre fast på mig - og timerne bag kameraet gør mig i godt humør!


Fotografering og billeder er en passion for mig - billederne behøver ikke være overredigeret eller falske - de skal beskrive de følelser DU får når du kigger på billedet.


Kærlighed gennem billeder, er det mest fantastiske! Man kan vælge de dårlige fra og kun huske de gode ting - for livet er fantastisk; men det er ikke alle momenter, der behøver foreviges!Jeg besluttede fra 1. november 2017 at Skov Foto skulle være min fuldtidsbeskæftigelse men desværre er det ikke helt gået som forventet, derfor har jeg lidt vikararbejde ved siden af i lavsæsonen.Håber I fik et indblik i, hvorfor jeg laver det jeg laver! Jeg er altid åben for en snak, så vær ikke bleg for at tage kontant til mig :-)


Husk at følge Skov Foto på Facebook, hvor der vil komme opdateringer flere gange ugentligt.


God dag til alle,

Sabine Skov, Skov Foto


Tel. 26214551

Mail sabine@skovfoto.com


CVR 38958445

8600 Silkeborg